VI ER ISO 9001 certificeret og EKSPERTER I SIKRINGSLØSNINGER

SIKRINGSLØSNINGER

Sikringsløsninger til private og erhverv

PRO Sikring leverer, installerer og rådgiver om komplette sikkerhedsløsninger til private og erhvervsvirksomheder i Danmark. 

Med PRO Sikring som din sikkerhedspartner får du effektiv teknologi indenfor overvågning, indbrudssikring og adgangskontrol, så du kan sikre din virksomheds værdier.

Undgå langfingrede og ubudne gæster med tyverisikring og adgangskontrol og skab tryghed for dine medarbejdere.

Med adgangskontrol får du fuld styring over tilgang og godkendelse af personalets adgang til specifikke områder af din virksomhed.
Vores erfaring, at installation af overvågning kan medføre mindre svind og mindre mistillid til hinanden, idet de ansatte derved gøres opmærksomme på risici forbundet med svind på arbejdspladsen.
PRO Sikring rådgiver og leverer alle former for sikringsløsninger såsom:
ABA = Automatisk Brandsikrings Anlæg
AVA = Automatisk Varslings Anlæg
ABV = Automatisk Brand Ventilation
ABDL = Automatiks Brand Dør Lukning
ARS = Automatisk Rum Sluknings anlæg
AGA = Automatisk Gas Alarm
AIA = Automatisk Indbruds Alarm
ADK = Automatisk Dør Kontrol
TVO = TV overvågning

Med et moderne sikkerhedssystem i dit hjem eller i din virksomhed, opnår du fordele som:

 • Eget overvågningssystem - ingen leasing
 • Trygge medarbejdere
 • Mindre svind
 • Tilknyttet vagtselskab
 • Diskretion
 • Hurtig og prisvenlig installation.

Mulighed for serviceaftale med PRO Sikring på dine sikringsløsninger. 

Med PRO Sikring som din sikkerhedspartner vil du selv blive ejer af dit eget overvågningssystem. Her er ingen leasing aftaler, hvor man betaler månedligt for brugen af et andet selskabs anlæg.

Kontakt os og book et møde med en af vores konsulenter og hør nærmere om de løsninger vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Vi dækker bl.a. Herning, Aulum, Vildbjerg, Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg, Skjern og Videbæk. Mødet er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis.

Vi udfører altid arbejdet med den nyeste viden og stærkeste faglige rådgivning

0

Års Erfaring

0

Afdelinger

0%

Service

0

timers Support

Alarm og Sikring

Tyverialarm

Med et alarmsystem fra PRO Elteknik kan du opnå maksimal beskyttelse af din butik, virksomhed eller dit hjem og din familie. Vi er leveringsdygtige i forskellige løsninger, og har med sikkerhed en som modsvarer dine behov.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af alarmløsninger.
Som valg til alarm løsning i dit hjem eller virksomhed anbefaler PRO Elteknik alarmsystemer fra Jablotron. Jablotron er godkendt efter EU standarderne for alarmsystemer, samt F&P registreret i klasse 2. Desuden er Jablotron godkendt til og med sikringsniveau 40. Jablotron alarmen kan, afhængig af dit forsikringsselskab, give en række fordele på din forsikringspræmie.
Jablotron alarmen installeres naturligvis efter gældende forskrifter, og udføres af vores egne faguddannede sikringsteknikere.

Jablotron konstruktionen og filosofien bag Jablotron er tænkt som et byggeklodssystem, hvor Jablotron alarmen kan sammensættes og udvides efter behov. Du er altså ikke bundet af din første beslutning omkring indholdet i din Jablotron alarmpakke. Opstår der på sigt behov for ændring af dækningen, kan man udvide Jablotron systemet efterfølgende.

Læs mere omkring fordelene ved Jablotron alarmen fra Pro Elteknik her

Vi samarbejder med sikringsgruppen læs mere om sikringsgruppen her

_g9a5878

Alarm og Sikring

Tv Overvågning

Forebyg tyveri og hærværk gennem overvågning

Videoovervågning er et præventivt værktøj mod tyveri og hærværk og skaber tryghed for medarbejdere, der arbejder alene eller på skæve tidspunkter.

Ingen tyv er interesseret i at blive foreviget på foto, mens han er i gang med at udøve ulovligheder. Derfor virker kameraet ikke kun efter indbruddet - det er også forebyggende.

Internt i virksomheden kan der også drages fordel, da det giver tryghed for medarbejderne at vide, at overvågningen sikrer dem mod bl.a. overfald.

I PRO Sikring benytter vi et anlæg med et batteridrevet backup-system, så dit sikringsanlæg vil kunne køre på fuld kraft i flere timer efter et eventuelt strømsvigt eller sabotageforsøg.

Du kan sove trygt om natten - når din virksomhed gør det!

Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Alarm og Sikring

Adgangskontrol

Hvem kommer og går? Få fuld kontrol!

Vi installerer adgangskontrol som en del af en integreret sikringsløsning, der også inkluderer tyverialarm. Det giver dig et nemt og overskueligt system, du ikke skal bekymre dig om i det daglige.

En samlet løsning giver dig overblik

Med adgangskontrol fra PRO Elteknik opnår du synergi på tværs af dine systemer. Det kommer både administration og sikkerhed tilgode. Vi har kompetencerne til, at integrere dit ADK-anlæg med tyverialarm, videoovervågning, belysning mv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi er først tilfredse når du er

En løsning er først i orden, når den fungerer upåklageligt. Det betyder, at vi ikke bare projekterer og installerer, men også rådgiver og instruerer i brugen af systemet, således at du forstår og kan bruge alle mulighederne. Når du tegner en serviceaftale, tager vi desuden ansvar for, at anlægget altid er fuldt funktionsdygtigt, og at eventuelle fejl hurtigt udbedres.

img_6136

Alarm og Sikring

Branstekniske installationer

PRO Sikring er ISO 9001 godkendt samt DBI certificeret og forestår installation og vedligehold af de fleste typer individuelle og sammenkoblede brandsikrings anlæg - herunder:

 • ABA - Automatisk Brandalarm Anlæg
 • ASP – Aspirations detektorer
 • AVA – Automatisk Varslings Anlæg – tale/tone
 • ARS – Automatisk Rum Slukningsanlæg
 • ABDL – Automatisk Brand Dør Lukning
 • ABV – Automatisk Brandventilations Anlæg – thermisk/mekanisk
 • AVS – (elektriske kontrolsignaler og overordnet stratetisk styring af automatisk sprinkling)
 • Brand-stratetisk objektovervågning i maskin- og proces anlæg
 • Sikkerhedsbelysning

PRO Sikring udfører ligeledes rådgivning og myndighedsbehandling samt indgår i teknisk dimensionering af komplekse og tekniske brandsikringsløsninger i henhold til brandstrategi og funktionsbetingede brandkrav.

Uanset hvilke løsninger, du vælger, møder du i hvert eneste tilfælde PRO Sikrings ansvarsbevidsthed, faglige kompetencer og evner for at rådgive om, installere og servicere brandsikringsanlæg for den maksimale tryghed og sikkerhed.

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?